Att spela på casinon och andra spelsajter är populärt idag. Det finns ett stort utbud såväl av sajter som av olika sorters spel. Är sportsbetting en variant som kanske skulle falla dig i smaken? Idag kan du betta inom en rad sporter och andra evenemang. Läs mer om det här.

Vad är sportsbetting?

Att betta, eller spela på odds, inom sport innebär kortfattat att du satsar pengar på att till exempel ett specifikt lag ska vinna en match, att en viss häst ska vinna ett lopp eller att en specifik spelare ska göra x antal mål. Du kan alltså satsa (betta) pengar på en rad olika saker.

Registrera dig och sätt igång idag

Grunderna i betting är inte särskilt svåra, men det är viktigt att försöka hålla lite koll på det som kallas för odds också. Man kan säga att ju högre ett odds är, desto fler har satsat på just det oddset. Det innebär också att utdelningen blir lägre än hos lågoddsare. Det gäller alltså att hitta rätt taktik för just dig innan du lägger ditt bet.

Många betsidor erbjuder odds och betting idag, och inte minst inom just sport. Unibet, Betsson, Betsafe och bet365 är bara ett litet urval av stora namn som finns inom området. Hitta en sajt som faller just dig i smaken och registrera dig hos dem, vilket oftast är gratis. Hos vissa sajter som nischar sig mot odds och betting får du även ta del av en välkomstbonus när du registrerar dig hos just dem, så missa inte det.

Välj sport och kör igång

Betting och odds är ganska enkelt i grunden, men kan kräva viss taktik och strategi om du vill ta del av höga utbetalningar. Du kan spela på olika sporter hos en mängd olika spelsajter. Spelutbuden skiljer sig åt, men vanliga sporter att betta på är främst fotboll och hästar (så som trav). På många sajter kan du även spela på basket, ishockey, handboll, dart och en mängd andra sporter – stora som små. Registrera dig på en sajt redan idag!